Φρίκη στην Κυπαρισσία: Πτώμα γυναίκας κάτω από τσιμέντο σε αυλή – Η σορός πιθανόν ανήκει σε 42χρονη αγνοούμενη

H παρατηρητικότητα του ιδιοκτήτη της μονοκατοικίας αποκάλυψε ένα φρικτό έγκλημα που διεπράχθη πιθανότατα τον περασμένο Φεβρουάριο.

Το τσιμέντο σε ένα σημείο της αυλής που δεν υπήρχε πριν, κίνησε την περιέργεια του. Με δεδομένη την εξαφάνιση της γυναίκας που νοίκιαζε τη μονοκατοικία μαζί με τον σύντροφο της, ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Λίγο μετά τις 11 το πρωί στην αυλή του σπιτιού έφτασε συνεργείο όπου παρουσία της αστυνομίας και του ιατροδικαστή έσκαψε στο σημείο όπου είχε κινήσει την περιέργεια.

Οι αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για την 42χρονη Μόνικα Γκιους, από την Ρουμανία, που επί 20 χρόνια έμενε στην Κυπαρισσία και τα ίχνη της χάθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η ξαδέρφη της, σύμφωνα με την αστυνομία, δήλωσε την εξαφάνιση της στις 24 Μαΐου 2021 στο τμήμα ασφαλείας Δράμας.

Όπως είπε «Σε εκείνο το σπίτι έμενε μόνο η Μόνικα και ο σύντροφος της. Ο γιος της ο μεγάλος που βρίσκεται στην Αγγλία, πήρε τηλέφωνο στην αδερφή της, η οποία ζει στην Ιταλία και της είπε ότι έμαθα από έναν φίλο μου από την Κυπαρισσία ότι η μαμά μου από τον Φεβρουάριο εξαφανίστηκε. Η αδερφή της Μόνικας πήρε σε εμένα τηλέφωνο και μου τα είπε όλα αυτά και ξεκινήσαμε τη διαδικασία για τη δήλωση εξαφάνισης».

Γείτονες της 42χρονης καθώς και η ξαδέρφη της, υποστηρίζουν πως ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας, από τον 39χρονο σύντροφο της, επίσης από την Ρουμανία.

«Σίγουρα είναι η Μόνικα και το είπα από την αρχή, αυτό το άτομο, ο σύντροφος είναι κτήνος. Έσκαψε, την έθαψε, έριξε τσιμέντο και τα μπάζα που έμειναν από το τσιμεντάρισμα άνοιξε έναν παλιό βόθρο που είχε στην αυλή, έριξε τα μπάζα μέσα και έκανε καινούριο τσιμέντο» λέει η ξαδέρφη της 42χρονης.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τον 39χρονο ωστόσο φως στην υπόθεση θα ρίξει το πόρισμα του ιατροδικαστή, αν επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για την 42χρονη από την Ρουμανία.

Πηγή: ΕΡΤ, Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη, Κώστας Γαζούλης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος