Διακρίσεις και πολύτιμες εμπειρίες για την Centaurus Racing Team

Σημαντικές διακρίσεις αλλά κυρίως εμπειρία αποκόμισαν τα 41 μέλη της ομάδας Κένταυρος, Centaurus Racing Team, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που συμμετείχε στη φοιτητική φόρμουλα στην Αυστρία και τώρα ετοιμάζεται για αυτή της Ουγγαρίας, φιλοξενούμενη σε φοιτητικούς ξενώνες στο Γκρατς της Αυστρίας. Ο διαγωνισμός της Ουγγαρίας ξεκινά στις 7 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 11 του ίδιου μήνα. Με αυτούς τους δύο διαγωνισμούς λήγει η φετινή συμμετοχή σε διαγωνισμούς με το μονοθέσιο “Αμφίων αρτ”.

Διακρίσεις και πολύτιμες εμπειρίες για την Centaurus Racing Team

Όπως ανέφεραν μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου οι υπεύθυνοι marketing Δάφνη Παππά και Ζανής Τσακμάκας, “συμμετείχαμε για πρώτη φορά σε μία από τις πιο απαιτητικές formula student με τον μονοθέσιο μας που είναι πιο εργονομικό και ελαφρύτερο, αποκομίζοντας και διακρίσεις αλλά και εμπειρία”. Η ομάδα αποτελείται από 41 άτομα από όλες τις υποομάδες και σε αυτή συμμετέχουν και τέσσερις οδηγοί μεταξύ των οποίων ο Θωμάς Κρασώνης που είναι επαγγελματίας στο νάσκαρτ και η Αγγελική Κάρα που είναι οδηγός cart.

“Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για όλα τα μέλη, αφού καταφέραμε να διακριθούμε 4οι στο στατικό αγώνισμα του Engineering Design, 15οι στο Cost and Manufacturing, και17οι στο Business Plan. Ορισμένες τεχνικές δυσκολίες, ωστόσο, δεν κατέστησαν δυνατό να πετύχουμε το μέγιστο και στα δυναμικά αγωνίσματα του διαγωνισμού”. H ομάδα εργάζεται εντατικά για να κάνει πιο άρτιες παρουσιάσεις και εμφανίσεις στον διαγωνισμό της Ουγγαρίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος