Μόνο στο ertnews: Κοινή επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών και Οργανωμένου Εγκλήματος στην Ζάκυνθο

Κοινή επιχείρηση ανδρών της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Ασφάλειας Αττικής και της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο, σε διάφορες περιοχές της Ζακύνθου, με αποτέλεσμα την προσαγωγή 15 υπόπτων για διακίνηση ναρκωτικών και τέλεσης άλλων ποινικών αδικημάτων, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Αστυνομικοί της ασφάλειας, είχαν φτάσει από μέρες στο νησί και σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου, παρακολουθούσαν υπόπτους για διάφορα αδικήματα. Αντίστοιχες επιχειρήσεις στη Ζάκυνθο από τις αστυνομικές αρχές. «αλλά και άλλες υπηρεσίες που θα έρθουν στο νησί», προανήγγειλε ότι θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, «έτσι ώστε να υπάρχει απόλυτη τάξη και ηρεμία», όπως είπε κατά την επίσκεψή του στην Ζάκυνθο την Παρασκευή, μαζί με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Μιχ. Καραμαλάκη και τον το διευθυντή Ασφάλειας Αττικής, Π. Τζεφέρη.

«Αποτελεί απόφαση μας, η δίωξη του εγκλήματος, η αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος, η αντιμετώπιση των ναρκωτικών και μια σειρά άλλων πράξεων ανομίας και παραβατικότητας που συμβαίνουν στο νησί, ιδιαίτερα στο Λαγανά», ξεκαθάρισε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος