Ημερίδα για την βιώσιμη ανάπτυξη από το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο

Η βιώσιμη ανάπτυξη είναι το θέμα της ψηφιακής συζήτησης που διοργανώνει το Σάββατο, 26 Ιουνίου, το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο (Hellenic – American Chamber of Commerce – HACC).

Πρόκειται για την ημερίδα με θέμα «ΕCO-Hellas: Η επιχειρηματική άποψη για την βιώσιμη ανάπτυξη» (The Business Case for Sustainable Development), η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον ελληνικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό Ecogenia.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η διευθύντρια Κλιματικών Προγραμμάτων της Ecogenia, Λία Παπάζογλου, ενώ θα μιλήσουν ο διευθυντής του EPLO/ISD Σπύρος Κουβέλης, η συνιδρύτρια και γενική διευθύντρια της TMV, Μαρίνα Χατζηπατέρα, ο διευθύνων σύμβουλος της AIPHORIA, Γιώργος Ηλιόπουλος, ο συνέταιρος της Arabsque Asset Management Ltd, Γαβριήλ Καραγεωργίου και, εκ μέρους του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, ο δικηγόρος Ιωάννης Παπασπανός.

Πρόκειται για μια ακόμη εκδήλωση που διοργανώνει μέσω της πλατφόρμας Zoom το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, όπως έπραξε καθ’ όλη την διάρκεια των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας, με ορισμένες ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ημερίδες, που αφορούσαν από τον εμπορικό και οικονομικό μέχρι και τον πολιτιστικό τομέα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα είτε μέσω της ιστοσελίδας www.hellenicamerican.cc είτε να ζητήσουν πληροφορίες με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email info@hellenicamerican.cc.

Πηγή: Εθνικός Κήρυκας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος