Βολισσός Χίου: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας – 19 κοινότητες ζητούν τον ταχυδρόμο τους

Τη διατήρηση του γραφείου των ΕΛΤΑ στη Βολισσό ζήτησαν χθες με την πραγματοποίηση συγκέντρωσης οι κάτοικοι των 19 κοινοτήτων της Αμανής.Να σημειωθεί ότι εδώ και ένα μήνα οπότε και έχει αναδείξει το θέμα η κοινότητα Βολισσού, δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση από πλευράς διοίκησης ΕΛΤΑ.

Χθες, στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, Παντελής Μπουγδάνος, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Αμανής, Κυριάκος Ζωάνος -στα σχετικά αιτήματα των οποίων επίσης δεν έχει υπάρξει καμία απάντηση από τον Οργανισμό.

Βολισσός Χίου: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας – 19 κοινότητες ζητούν τον ταχυδρόμο τους
Την εικόνα που επικρατεί πλέον στα χωριά, με δεδομένο ότι ο ένας και μοναδικός υπάλληλος του Ταχυδρομικού Γραφείου Βολισσού είναι με άδεια, αποδίδει σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο ο συγγραφέας- φυσικός καλλιεργητής, μόνιμος κάτοικος Βολισσού, Γιάννης Μακριδάκης:

“Βιβλία που μου στέλνετε κ βιβλία που περιμένετε από μένα έχουν πέσει στη λούμπα της ανάπτυξης των ΕΛΤΑ.
Έκλεισε το ταχυδρομείο στο χωριό κ περνάει, λέει κάθε Τρίτη αγροτικός διανομέας, ο οποίος κάνει πιάτσα 8.30 με 10.30 το πρωί σε ένα σημείο κ όποιος προλάβει, πρόλαβε.
Καταρχάς εδώ, με τις τόσες δουλειές στα χωράφια, αφενός δεν ξεκινάς ποτέ το πρωί για να πας να σταθείς σε μια ουρά στην πιάτσα του ταχυδρόμου, αφετέρου λίγοι ξέρουμε κάθε μέρα τι μέρα είναι, κ πότε είναι Τρίτη, αφού άλλα πράγματα μας απασχολούν και μας καθορίζουν, όπως ο καιρός, το φεγγάρι, η εποχή κλπ, πάντως σίγουρα όχι η ονομασία της μέρας. Προσωπικά συνήθως δεν ξέρω τι μέρα είναι κάθε μέρα, οπότε εδώ κ κάμποσες Τρίτες έχω χάσει το ραντεβού μου με τον ακριβοθώρητο ταχυδρόμο. Σας ζητώ συγνώμη, την επόμενη Τρίτη ελπίζω ότι θα μπορέσω να ανταποκριθώ στις προκλήσεις κ να αδράξω τις ευκαιρίες της ημέρας”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος