Μ. Ασημακόπουλος: «Τα καλύτερα χιλιόμετρα του Μαραθωνίου στο Νοσοκομείο Σερρών»

Εντυπωσιασμένος από την πρωτοβουλία των δύο Σερραίων, Γιώργου Θεοχάρη και Απόστολου Βαφειάδη, να πάρουν μέρος στον Virtual Μαραθώνιο της Αθήνας κάνοντας τα 42,195 χιλιόμετρα στον περιβάλλοντα χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών δήλωσε με συνέντευξή του στην ΕΡΤ Σερρών ο Μάκης Ασημακόπουλος.

Ο επί σειρά ετών υπεύθυνος για την οργάνωση του Μαραθωνίου της Αθήνας έδωσε συγχαρητήρια στους δύο αθλητές που με αυτήν την κίνηση θέλουν να τιμήσουν τον καθημερινό αγώνα του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού κατά της πανδημίας, προέτρεψε τους Σερραίους να πάρουν μέρος, έστω και περπατώντας, στον φετινό 1ο εικονικό μαραθώνιο της Αθήνας, ενώ μίλησε και για την προετοιμασία για τον Μαραθώνιο της Αθήνας που θα γίνει την επόμενη χρονιά και θα είναι ο πιο μαζικός και πιο μεγάλος με αφορμή και τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την επανάσταση του 21.

Ο Μάκης Ασημακόπουλος μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών:

-Για την πρωτοβουλία των δύο Σερραίων αθλητών:

«… Δεν είναι εύκολο το εγχείρημα κάποιος να κάνει 42 χιλιόμετρα. Η σκέψη μου θα είναι μαζί τους και φαντάζομαι όλων. Να τους ευχηθώ πάντα τέτοια. Να έχουν υγεία. Να μπορούν να τρέχουν για τον εαυτό τους αλλά ταυτόχρονα να στηρίζουν ότι μπορούν σε σχέση με την κοινωνία. Αυτά τα 42 χιλιόμετρα θα είναι τα καλύτερα του φετινού 1ου εικονικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Μακάρι να μπορούσα να έρθω στις Σέρρες και να τρέξω μαζί τους».

-Για το πώς ήταν αυτές οι μέρες η Αθήνα χωρίς τη διεξαγωγή του Μαραθωνίου:

«… Αυτές τις μέρες θα ζούσαμε αλλιώς αλλά προς το παρόν κάνουμε υπομονή και μαζεύουμε δυνάμεις και νομίζουμε ότι του χρόνου με αφορμή και τα 200 χρόνια από την επανάσταση για την ελευθερία της χώρας μας θα έχουν ξεπεραστεί τα ζητήματα και το εμβόλιο θα δώσει την ευκαιρία στην κοινωνία να επιστρέψει στην κανονικότητα και να ζήσουμε του χρόνου τον πιο μαζικό, τον πιο μεγάλο και πιο δοξασμένο Αυθεντικό μαραθώνιο που έχουμε ζήσει μέχρι τότε. Είναι σίγουρο ότι ετοιμάζουμε πολλά αλλά είναι νωρίς να μιλήσουμε για αυτό».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος