Στην Εθνική Αγγλίας ο Χάρι Μαγκουάιρ παρά το επεισόδιο στη Μύκονο

Παρά τις κατηγορίες για επίθεση και δωροδοκία που αντιμετωπίζει ο Χάρι Μαγκουάιρ μετά τα όσα έγιναν στη Μύκονο, τελικά συμπεριλήφθηκε στην εθνική ομάδα του Gareth Southgate για να αντιμετωπίσει την Ισλανδία και τη Δανία τον επόμενο μήνα. 
 
Όπως ανέφερε η Sportsmail την Τρίτη το πρωί, ο Gareth Southgate, παρά τη δικαστική υπόθεση του αρχηγού της Manchester United στην Ελλάδα, αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τους αγώνες του Nations League της Αγγλίας τον επόμενο μήνα. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Άγγλος προπονητής, έλαβε την απόφαση με βάση τις πληροφορίες που είχε από τον παίκτη αλλά και την πολύ καλή σχέση που έχει μαζί του. Τόνισε, όμως, ότι αν έρθουν στη δημοσιότητα άλλες πληροφορίες που αλλάζουν τα δεδομένα, τότε μπορεί να μείνει εκτός αποστολής. 
 
Η βρετανική εφημερίδα «The Sun», φέρνει νέα στοιχεία στο φως για την υπόθεση Χάρι Μαγκουάιρ. Αφορμή για τον ξυλοδαρμό ήταν μια παρέα Αλβανών που πλησίασαν την αδερφή του Μαγκουάιρ και την παρέα τους σε γνωστό μπαρ της Μυκόνου, σύμφωνα με τα όσα έχουν καταθέσει. Ένας εξ αυτών, που περιγράφεται από τα βρετανικα μέσα ως «τύπος γκάνγκστερ»- άρχισε να μιλάει στη αδερφή του. Όταν εκείνη τον απέρριψε, της επιτέθηκε και την τραυμάτισε με μαχαίρι. Εκείνη άρχισε να αιμορραγεί. Τότε επενέβη ο αδερφός της οπου προκλήθηκε το επεισόδιο ξυλοδαρμού.
 
Όλη η οικογένεια βρίσκεται πλέον στην Αγγλία, στο σπίτι τους στο Σέφιλντ. Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η φιλονικία με την παρέα των Αλβανών στο κλαμπ της Μυκόνου, ήταν εκείνη που ώθησε τον γνωστό ποδοσφαιριστή να αναζητήσει τους δράστες και να ζητήσει τον λόγο για την επίθεση.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος