Καλαμάτα: Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής αποφασίζει για τα μέτρα στη Ναυαρίνου

Mε μοναδικό θέμα τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (πεζοδρόμηση και μονοδρόμηση) που είναι σε ισχύ τις τελευταίες ημέρες στην οδό Ναυαρίνου της Καλαμάτας, συνεδριάζει το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας μέσω τηλεδιάσκεψης, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καλαμάτας.

Πρόκειται για τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις οι οποίες έχουν προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις από πολίτες και επαγγελματίες, κάτι που οδήγησε τη δημοτική αρχή να εκδώσει ανακοίνωση στην οποία γίνεται λόγος για βελτιώσεις και τροποποιήσεις ακόμα και για ακύρωση των μέτρων αυτών. Την επαναφορά της κυκλοφορίας στην οδό Ναυαρίνου ως είχε, ζητούν με ανακοίνωσή τους 7 επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και διαθέτουν ξενοδοχειακές μονάδες και καταστήματα εστίασης.

Σκληρή κριτική αλλά και έντονη επιφυλακτικότητα για τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις εξέφρασαν μιλώντας στην ΕΡΤ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, οι επικεφαλής 2 παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο, η Τόνια Κουζή και ο Μανώλης Μάκαρης, οι οποίοι έκαναν λόγο για «ανοργάνωτους πειραματισμούς» της δημοτικής αρχής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος