Επίθεση με οξύ: Αναμένεται να καταθέσει η 34χρονη (video)

«Φως» στην υπόθεση με το βιτριόλι καλείται να δώσει το θύμα της επίθεσης με το καυστικό υγρό. Αστυνομικοί της Ασφάλειας την επισκέπτονται στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται προκειμένου να της πάρουν την πρώτη της κατάθεση. Ιδιαίτερη σημασία δίνουν οι Αστυνομικοί και στο υλικό των καμερών στην οδό Θησέως, στην Καλλιθέα,  προκειμένου να βρουν κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στη γυναίκα που της έριξε το καυστικό υγρό.

Η 34χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εγκαυμάτων και οι γιατροί καταβάλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου να σώσουν το αριστερό της μάτι το οποίο έχει υποστεί πολύ σοβαρή βλάβη από την επίθεση με την καυστική ουσία.

Με όσα στοιχεία έχουν συγκεντρώσει εως τώρα, για τα χαρακτηριστικά της φρικτής επίθεσης, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να σκιαγραφήσουν το προφίλ της δράστιδας.

Λένε ότι έδρασε με επαγγελματισμό και ψυχραιμία, ότι έτρεφε μίσος για την 34χρονη, πιθανόν για κάποιο προσωπικό λόγο και ότι είχε σκοπό να προκαλέσει πόνο στο θύμα και να καταφέρει η γυναίκα να υποφέρει για όλη την ζωή της.

Αυτό που θεωρούν σίγουρο οι αρχές είναι ότι η μαυροντυμένη γυναίκα με τη μαύρη μάσκα και το σκούφο , φαίνεται πως γνώριζε πολύ καλά τους χώρους του κτιρίου που εργαζόταν η 34χρονη και την περιοχή. Ισως να είχε

Επίσης περιμένουν οι αστυνομικοί να τους δώσει η τραυματίας, περισσότερα στοιχεία που μπορεί να θυμηθεί για την επίθεση, αλλά και για και όσα είπε στο δικηγόρο της, κάνοντας μια συνδυαστική σκέψη και κάνει κατόπτευση του χώρου, ακόμη και πρόβα της επιθεσης.

Ακόμη οι αστυνομικοί αναμένουν και στοιχεία από την επεξεργασία του κινητού της και των λογαριασμών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς έχει ζητηθεί από τις δικαστικές αρχές η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών της.

Θολό παραμένει σύμφωνα με πληροφορίες το δρομολόγιο διαφυγής, αν χρησιμοποιησε κάποιο μέσο ή πιθανόν τη βοήθησε συνεργός της. Το οπτικό υλικό που έχουν έως τώρα δεν βοηθάει τις έρευνες σε αυτό το σημείο.

Πηγή:ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος