Η Ρόδος από ψηλά

Ένα πρωτότυπο ντοκιμαντέρ, ένα ταξιδιωτικό ημερολόγιο με τα ομορφότερα τοπία της Ρόδου να κινηματογραφούνται από ψηλά, αποκλειστικά και μόνο με drone, γύρισε τηλεοπτικό συνεργείο της κρατικής ιαπωνικής τηλεόρασης το διάστημα από 18-21 Οκτωβρίου.
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα της παραγωγού Junko Iizuka, με γενικές εναέριες λήψεις (beauty shots) σε τοπία και αρχαιολογικούς χώρους των νησιών του Αιγαίου, ανάμεσά τους και η Ρόδος.
Το ντοκιμαντέρ θα είναι διάρκειας 59 λεπτών και θα προβληθεί στην κρατική ιαπωνική τηλεόραση NHK, με στόχο την προβολή της Ελλάδας.
«Η Ρόδος και οι ομορφιές της, πολλές δεκαετίες τώρα, έχουν αποτελέσει πόλο έλξης και έμπνευσης για πολλούς επισκέπτες από όλα τα μέρη του κόσμου. Είναι ιδιαιτέρως σημαντικό το γεγονός ότι θα προβληθεί η Ρόδος με ένα αφιέρωμα διαφορετικό από τα άλλα, με μια άλλη ματιά, με έναν πρωτότυπο τρόπο από την ιαπωνική τηλεόραση, με κινηματογράφηση της εξαιρετικής ομορφιάς του νησιού και της ιστορίας του από ψηλά» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης, Πολιτισμού και Διεθνών Σχέσεων, Κώστας Ταρασλιάς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος