Παρέμβαση της ΟΤΟΕ για τραπεζικό σύστημα, εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα

Ημερίδα με θεματικές ενότητες για το τραπεζικό σύστημα, τις εργασιακές σχέσεις και το ασφαλιστικό, πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015, η ΟΤΟΕ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Τις εργασίες της ημερίδας άνοιξε ο πρόεδρος της ΟΤΟΕ Σταύρος Κούκος και ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των προσκεκλημένων κ.κ.:
•    Κατσέλη Λούκα, πρόεδρος ΕΕΤ
•    Παναγόπουλος Γιάννης, πρόεδρος ΓΣΕΕ
•    Κορκίδης Βασίλειος, πρόεδρος ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας )
•    Ασμάτογλου Γεώργιος, Γ’ αντιπρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ (Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας)
•    Χατζημαύρος Κωνσταντίνος, γενικός γραμματέας οργανωτικού ΕΤΥΚ

Στο απολογιστικό της δελτίο η ΟΤΟΕ αναφέρει ότι οι εισηγήσεις ήταν ιδιαίτερα σημαντικές και συνέβαλαν ουσιαστικά στην εκκίνηση ενός ουσιαστικού διαλόγου σε κοινωνικό, οικονομικό και πολιτικό επίπεδο που είναι, άλλωστε, κεντρικός στόχος της ομοσπονδίας.

Τέλος η ομοσπονδία των τραπεζοϋπαλλήλων επισημαίνει ότι: “Ιδιαίτερα σημαντικές ήταν οι παρεμβάσεις του Καθηγητή και Προέδρου του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΔΙΚΕΤΕ/ΟΤΟΕ κ. Ξενοφώντα Κοντιάδη σε όλες τις θεματικές ενότητες αλλά και στον διάλογο που ακολούθησε στο τέλος της εκδήλωσης.
Επίσης, έκαναν αίσθηση οι επιστημονικές παρεμβάσεις που έγιναν μετά τους κεντρικούς εισηγητές των θεματικών ενοτήτων, από την κα Βάνα Γεωργακοπούλου, Δρ. Οικονομίας της Εργασίας και μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου ΔΙΚΕΤΕ/ΟΤΟΕ και Σύμβουλο της ΟΤΟΕ και τον κ. Άγγελο Στεργίου, Καθηγητή Δικαίου Κοινωνικής Ασφάλισης της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου ΔΙΚΕΤΕ/ΟΤΟΕ.
    

Η επόμενη μέρα που αφορά στην πορεία της χώρας μας και της ελληνικής κοινωνίας, είναι μια υπόθεση που μας αφορά όλους και η ΟΤΟΕ ως πρωταγωνιστής αυτής της πρωτοβουλίας – προσπάθειας θα είναι παρούσα στις εξελίξεις”.

Δείτε ΕΔΩ στοιχεία και υλικά της ημερίδας.

Φωτο: OTOE

Νάσος Μπράτσος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος