Χαμόγελα για τα Σερραϊκά… κουπιά

Εξαιρετική ήταν η παρουσία των αθλητών του Ναυταθλητικού Περιβαλλοντικού συλλόγου Πεθελινού «Κερκινίτις» στο 84ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που διεξήχθη στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Σχοινιά.

Οι αθλητές του Σερραϊκού συλλόγου πήραν μέρος σε δύο μεγάλους και τρεις μικρούς τελικούς αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον Κερκινίτη.

Χαμόγελα για τα Σερραϊκά… κουπιάΟι Επαμεινώνδας Κωνσταντινίδης και Μενέλαος Γκιοργκίνης τερμάτισαν τρίτοι και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό της δικώπου άνευ πηδαλιούχου με χρόνο 7:08:40. Οι Μενέλαος Γκιοργκίνης, Επαμεινώνδας Κωνσταντινίδης, Σωτήρης Αναστασιάδης και Τάσος Μπογιατζής κατέκτησαν την 6η θέση στον τελικό της τετρακώπου άνευ πηδαλιούχου ανδρών.

Χαμόγελα για τα Σερραϊκά… κουπιάΗ Λίνα Κιοσσέ, τερμάτισε στην 1η θέση και κατέλαβε την 7η στην γενική κατάταξη στον μικρό τελικό του σκιφ νεανίδων.

Χαμόγελα για τα Σερραϊκά… κουπιάΟι Επαμεινώνδας Κωνσταντινίδης, Μενέλαος Γκιοργκίνης, Σταύρος Κωνσταντινίδης και Φίλιππος Μικρογεωργίου τερμάτισαν στην 2η θέση και κατέλαβαν 8η στην γενική κατάταξη στον μικρό τελικό του τετραπλού σκιφ εφήβων.

Χαμόγελα για τα Σερραϊκά… κουπιάΣωτήρης Αναστασιάδης και Τάσος Μπογιατζής  κατέλαβαν την 8η θέση στην γενική κατάταξη στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου στην κατηγορία των Νέων ανδρών.

Χαμόγελα για τα Σερραϊκά… κουπιάΟ Πρόεδρος Θεοδόσης Κρέτσης και τα μέλη του Δ.Σ. του Ναυταθλητικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Πεθελινού «Κερκινίτις» με ανακοίνωση τους συγχαίρουν τους αθλητές του συλλόγου για την πολύ καλή παρουσία τους και για την προσπάθεια που κατέβαλλαν όλη τη χρονιά τονίζοντας ότι στους αγώνες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό όπως και τον προπονητή Βασίλη Τσεσμελή και βέβαια στους γονείς των αθλητών που στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος