Στα γαλανόλευκα θα φωταγωγηθεί ο Πύργος του Ρήνου στο Ντύσσελντορφ

Στα γαλανόλευκα θα φωτιστεί, την 25η Μαρτίου, ο Πύργος του Ρήνου, ένα από τα εμβληματικότερα κτίρια στο Ντύσσελντορφ, τιμώντας την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Πρόκειται για το ψηλότερο σημείο της πόλης(240 μ.), το οποίο θα φωταγωγηθεί με τα ελληνικά χρώματα, με την έγκριση του νέου δημάρχου του Ντύσσελντορφ, Στέφαν Κέλερ, σε συνεργασία με τη Γενική Πρόξενο της Ελλάδος στην γερμανική πόλη, Μαρία Παπακωνσταντίνου.

«Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο στο Ντύσσελντορφ. Το περιμένουν με ανυπομονησία τόσο οι Έλληνες που ζουν εδώ όσο και οι Γερμανοί Φιλέλληνες που είναι πολλοί στο κρατίδιό μας. Κοιτάμε ψηλά, είμαστε πολλοί και γινόμαστε ορατοί» , δήλωσε η κ. Παπακωνσταντίνου.

Στα γαλανόλευκα θα φωταγωγηθεί ο Πύργος του Ρήνου στο Ντύσσελντορφ

Η ανακοίνωση του Ελληνικού Προξενείου στο Ντύσσελντορφ

Με αφορμή τον εορτασμό της 200ης Επετείου Έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης της 25ης Μαρτίου 1821 (που δυστυχώς δε θα μπορέσουμε να είμαστε όλοι μαζί λόγω της Πανδημίας), το Γενικό Προξενείο, σε συνεργασία με την StiftungDUS-illuminated® και υπό την αιγίδα του Δημάρχου Ντύσσελντορφ, Δρ. StephanKeller, θα φωτίσει με τα Εθνικά μας Χρώματα το πιο ψηλό σημείο 240 μέτρων της Πόλης: Το Rheinturm- Fernsehturm!

Φωτογραφηθείτε με φόντο το Rheinturm, από όποιο σημείο της Πόλης επιλέξετε και μοιραστείτε μαζί μας το γεγονός αυτό στα SocialMedia με

@GRinDusseldorf, #Griechenland2021, #ΧρόνιαΠολλάΕλλάδα

Στις 25ηΜαρτίου –Πάμε μπροστά! –Κοιτάμε ψηλά!

Πηγή: Europolitis

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ