«200 χρόνια Ελεύθερη Ελλάδα»-Συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση σε έξι πόλεις της Αυστραλίας

Για τον εορτασμό της 200ής επετείου από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, η Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα Νότιας Αυστραλίας παρουσιάζει την συναυλία «200 χρόνια Ελεύθερη Ελλάδα: Τσιτσάνης, Χατζηδάκης, Ξαρχάκος, Θεοδωράκης» με τραγούδια επανάστασης και απελευθέρωσης που θα ερμηνεύσει ο διεθνούς φήμης τραγουδιστής, Δημήτρης Μπάσης, με την συνοδεία ενός ελληνικού συγκροτήματος και μιας συμφωνικής ορχήστρας υπό τη διεύθυνση του μαέστρου George Ellis.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί σε έξι πόλεις της Αυστραλίας ξεκινώντας από το Περθ στις 7 Μαΐου, και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στο Σύδνεϋ στις14 Μαΐου , στην Αδελαΐδα στις 28 Μαΐου, στην Μελβούρνη στις 29 Μαΐου, στη Βρισβάνη στις 4 Ιουνίου και τέλος στο Ντάργουϊν στις 9 Ιουνίου.

«200 χρόνια Ελεύθερη Ελλάδα»-Συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση σε έξι πόλεις της Αυστραλίας

«Νιώθω πολύ τυχερός που θα μου δοθεί η ευκαιρία να ταξιδέψω για άλλη μια φορά στην Αυστραλία, ειδικά σε μια χρονική στιγμή τόσο σημαντική για τους Έλληνες. Το να είσαι σε θέση να γιορτάσεις τα 200 χρόνια ελευθερίας μέσα από τη μουσική αυτών των εξαίρετων συνθετών είναι πραγματικά συγκινητικό» αναφέρει ο Δημήτρης Μπάσης.

Το αυστραλιανό κοινό έχει υποδεχτεί θερμά τον Δημήτρη Μπάση στο παρελθόν και περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία αυτές τις παραστάσεις.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Επιτροπής Ελλάδα 2021.

Πηγή: Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα Νότιας Αυστραλίας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος