Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή της δολοφονίας κρατουμένου μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού στις 26 Ιουνίου, μετά από άγρια συμπλοκή, είδε το φως της δημοσιότητας.
Πολύ σκληρές εικόνες βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σε βίντεο διάρκειας 25 δευτερολέπτων, αποτυπώνεται καρέ καρέ η στιγμή της δολοφονίας του κρατούμενου. Τον προσεγγίζουν στο κοινόχρηστο χώρο της 4ης πτέρυγας και αρχίζουν να τον ξυλοκοπούν, ενώ στη συνέχεια η επιθεση γενικεύεται.
Αποτέλεσμα της εμπλοκής, να πέσει νεκρός ένας 35χρονος Αλβανός βαρυποινίτης αφού τον χτύπησαν με αυτοσχέδιο μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και στον θώρακα και να τραυματίσουν ένα ακόμη άτομο.
Δράστης της δολοφονίας ήταν ένας 42χρονος Αλβανός βαρυποινίτης, ο οποίος το 2011 στην Καλαμάτα είχε σκοτώσει έναν ομοεθνή του και ένα βρέφος.
Σκληρός κακοποιός ήταν και το θύμα καθώς σε διαφορετικούς χρόνους με κίνητρο την ληστεία, είχε δολοφονήσει μία ηλικιωμένη γυναίκα και τον ιδιοκτήτη ενός κατστήματος.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος