Τούχελ: «Η Σίτι είναι μια μηχανή που κερδίζει, θα μείνουμε πεινασμένοι»

Η «μάχη» της Premier League συνεχίζεται με την Μάντσεστερ Σίτι να έχει 11 βαθμούς διαφορά από την Τσέλσι αφού κέρδισε τα τελευταία 11 παιχνίδια του πρωταθλήματος στη σειρά, ωστόσο ο τεχνικός των Λονδρέζων μοιάζει αισιόδοξος.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, εκθείασε την κατάσταση που βρίσκεται η Σίτι, ενώ ανέφερε πως το συγκρότημά του θα καταθέσει μεγάλη προσπάθεια παρά τις απουσίες του στο σημερινό (02/01) κόντρα στη Λίβερπουλ.

Οι δηλώσεις του Τόμας Τούχελ:

«Είναι μια μηχανή που κερδίζει. Δεν είναι μόνο να έχεις ένα πλεονέκτημα, αλλά και να το κάνεις πραγματικά πλεονέκτημα. Είναι πολύ καλοί, είναι αμείλικτοι».

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ξέρουν τι χρειάζεται για να παραχθούν αυτές οι κορυφαίες σεζόν ξανά και ξανά. Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να πιστεύουμε ή να πιέζουμε, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Όταν κοιτάς το 2021 (πρωτάθλημα της περασμένης σεζόν), είμαστε 20 βαθμούς πίσω. Πρέπει να προσέξεις να είσαι φιλόδοξος αλλά όχι υπερβολικά φιλόδοξος και να μην απογοητευτείς που δεν πρόλαβες τη Μάντσεστερ Σίτι το πρώτο εξάμηνο».

Για τον αγώνα απέναντι στη Λίβερπουλ είπε:

«Ίσως είναι ένας αγώνας μεγαλύτερος από μια σεζόν για να προλάβεις τη Μάντσεστερ Σίτι γιατί δεν θα σταματήσει να βελτιώνεται. Αλλά η τεράστια διαφορά αυτή τη στιγμή είναι με τους τραυματισμούς και την Covid-19. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι αν βρισκόμαστε στο ίδιο μέρος χωρίς να έχουμε βασικούς παίκτες εκτός για εβδομάδες, θα είχαμε περισσότερους βαθμούς και θα βρισκόμαστε πίσω τους. Γι αυτό δεν χρειάζεται να γίνουμε αρνητικοί, δεν χρειάζεται να χάσουμε την πίστη μας. Το αντίθετο, θα μείνουμε πεινασμένοι. Δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος