Την επαναλειτουργία των ναών ζητά και η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κρήτης

Την επαναλειτουργία των Ιερών Ναών ζητά με Συνοδικό Γράμμα που απέστειλε στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και με κοινοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης.

Η ανακοίνωση της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης

Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020, η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης, με ομόφωνη Απόφασή Της, έστειλε Συνοδικό Γράμμα προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με κοινοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, σχετικά με το θέμα της λειτουργίας των Ιερών Ναών εφεξής, τονίζοντας την ανάγκη της επαναλειτουργίας των Ιερών Ναών, καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις, τηρουμένων των απαραιτήτων μέτρων προστασίας για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.
Επιτροπή Αγώνα Ξενοδοχοϋπαλλήλων N. Χανίων: Χωρίς υπαλλήλους δεν θα υπήρχαν ξενοδοχεία
Η Επιτροπή Αγώνα Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Χανίων, απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να δώσουν το παρόν στην κινητοποίηση που έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 28 Απριλίου το πρωί με συγκέντρωση στην πλατεία Δικαστηρίων και συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων.
Η Επιτροπή ζητά την ουσιαστική στήριξη του κλάδου καθώς ήδη όπως τονίζει, «οι εποχικές επιχειρήσεις ήδη ενημερώνουν πως θα παραμείνουν κλειστές ή θα λειτουργήσουν με μειωμένο προσωπικό, για την μισή σεζόν».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος