Θερινό σχολείο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στα Τρίκαλα

Θερινό σχολείο διοργανώνει το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, από τις 28 Μαΐου έως στις 3 Ιουνίου και από τις 4 έως τις 10 Ιουνίου, στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, με τίτλο Foundation In Agrofood Principles And Practice.

Το θερινό σχολείο έχει σκοπό να προσφέρει μία μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία μύησης των νέων στη γοητεία, την καινοτομία και τις προκλήσεις του αγροδιατροφικού τομέα. Επιπλέον, συμβάλλει στην ανάπτυξη δεξιοτήτων (Skills Development) όπως η επικοινωνία, η ομαδική εργασία, η ηγεσία και το μάρκετινγκ. Την εβδομάδα, του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες ενημερώνονται για όλες τις τελευταίες εξελίξεις πάνω στον αγροδιατροφικό τομέα από αξιόλογους και καταξιωμένους επιστήμονες του χώρου. Αξιοποιείται ένας πλούτος μεθόδων διδασκαλίας και μάθησης, ενεργοποιώντας διαδραστικές δραστηριότητες με σεμινάρια, εκπαιδευτικές επισκέψεις, μελέτες περίπτωσης (Case Studies) κ.λπ.

Επιστημονική υπεύθυνη του προγράμματος είναι η κ. Μαρία Καψοκεφάλου, καθηγήτρια στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και αναπληρώτρια πρύτανη Φοιτητικής Μέριμνας, Ακαδημαϊκών Συνεργασιών και Διασύνδεσης.

Θερινό σχολείο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στα Τρίκαλα

Ο αγροδιατροφικός τομέας αποτελεί μοχλό για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών υποστηρίζει τη γεωργία ως μια δυναμική και επικερδή δραστηριότητα, θέτοντας ως προτεραιότητα την εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού και στηρίζοντας πρωτοποριακές και επιχειρηματικές πρωτοβουλίες στον αγροδιατροφικό τομέα. Το προτεινόμενο πρόγραμμα στοχεύει σε τομείς με μεγάλη δυνατότητα ανάπτυξης και οι οποίοι υπόσχονται την επιτυχή μείωση της ανεργίας των νέων.

Πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή, τις μετακινήσεις, τοπικές πληροφορίες, καθώς και όλα τα θέματα που σχετίζονται με την εγγραφή στο Θερινό Σχολείο: Τηλ. 210 5294963, email: agro1@aua.gr

Θερινό Σχολείο (28 Μαΐου – 3 Ιουνίου και 4  – 10 Ιουνίου)

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Ιερά Οδός 75, Αθήνα
Tηλ. 210 5294845

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος