«Ταξίδι στο Νησί της Φαντασίας»

Την περιπέτεια φαντασίας, παραγωγής ΗΠΑ 2008, «Ταξίδι στο Νησί της Φαντασίας» (Nim’s Island), με πρωταγωνίστρια την Τζόντι Φόστερ, μεταδίδει η ΕΡΤ2, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, στις 13:30.

Πρωταγωνιστούν: Τζόντι Φόστερ, Τζέραρντ Μπάτλερ, Αμπιγκέιλ Μπρέσλιν, Μάικλ Κάρμαν, Μαρκ Μπρέιντι.

Σκηνοθεσία: Τζένιφερ Φλάκετ, Μαρκ Λεβίν. Σενάριο: Τζόζεφ Κονγκ, Πόλα Μαζούρ, Τζένιφερ Φλάκετ, Μαρκ Λεβίν. Διάρκεια: 96΄

«Ταξίδι στο Νησί της Φαντασίας»

Υπόθεση: Σ’ ένα ερημικό νησί στον Ειρηνικό Ωκεανό ζει η μικρή Νιμ με τον επιστήμονα πατέρα της Τζακ. Κάθε τόσο ο πατέρας της ξανοίγεται στο πέλαγος για να κάνει επιστημονικές μελέτες, αλλά μια μέρα δεν επιστρέφει γιατί έχει πέσει σε σφοδρή καταιγίδα. Έτσι, το νεαρό κορίτσι ζητάει βοήθεια από τη συγγραφέα του αγαπημένου της βιβλίου, με την οποία αλληλογραφεί, για να διαλευκάνει την εξαφάνιση του πατέρα της. Η συνεσταλμένη συγγραφέας, αν και αγοραφοβική, θα εγκαταλείψει το Σαν Φρανσίσκο και θα ξεκινήσει για μια περιπέτεια στο άγνωστο.

Το σενάριο της ταινίας βασίζεται στο ομότιτλο, βραβευμένο μυθιστόρημα της Γουέντι Ορ.

Η φαντασμαγορική περιπέτεια γυρίστηκε στην τροπική Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας, καθώς και στα γεμάτα πλούσια βλάστηση δάση του νησιού Χίντσινμπρουκ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ