Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ κατέλαβαν αντιεξουσιαστές

Συνεχίζεται έως αυτή την ώρα η κατάληψη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας από ομάδα “αλληλέγγυων” – αντιεξουσιαστών που διαμαρτύρονται για τη σύλληψη  74 συντρόφων τους, κατά την αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης τριών κτιρίων στη Θεσσαλονίκη που τελούσαν υπό κατάληψη.

Οι νεαροί  καταληψίες  εισήλθαν  χθες βράδυ αιφνιδιαστικά στα γραφεία του κόμματος και κατέλαβαν το χώρο ενώ ανήρτησαν πανό με συνθήματα στήριξης των συλληφθέντων.Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ κατέλαβαν αντιεξουσιαστές

Οι νεολαίοι του κόμματος που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα γραφεία αποχώρησαν ενώ επί τόπου έσπευσαν στελέχη της Νομαρχιακή Επιτροπής που προσπάθησαν να έρθουν σε συνεννόηση με τους καταληψίες προκειμένου να αποφευχθούν ένταση και φασαρίες.

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης δικάζονται σήμερα οι 74 συλληφθέντες κατά την αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης τριών κτιρίων στη Θεσσαλονίκη που τελούσαν υπό κατάληψη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος