Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για ληστεία σε βάρος άλλου ανηλίκου στην Αγία Παρασκευή Αττικής

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες την Παρασκευή 5/8 στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής και του Τμήματος Ασφαλείας Παιανίας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, 2 ανήλικοι ημεδαποί (17 ετών), για ληστεία σε βάρος ανηλίκου.

Σε βάρος τους, καθώς και σε βάρος άλλων δύο ημεδαπών, οι οποίοι αναζητούνται, σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, τις βραδινές ώρες της 4ης Αυγούστου 2022, οι κατηγορούμενοι κινούμενοι με αυτοκίνητο στην Αγία Παρασκευή, προσέγγισαν ανήλικο και με χρήση αντικειμένων (πλαστικό σφυρί και γκλομπ), τον ακινητοποίησαν και του αφαίρεσαν ταυτότητα, κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό. Ο παθών μεταφέρθηκε από συγγενικό του πρόσωπο σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Στο πλαίσιο της προανακριτικής διαδικασίας αναγνωρίστηκε από τον παθόντα ένας από τους δράστες, ενώ ταυτοποιήθηκε και έτερος, οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος