Η οριστική ένταξη της Κρήτης στο Μεταφορικό Ισοδύναμο και η στήριξη καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών αποτέλεσαν τα βασικά θέματα συζήτησης της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Ηρακλείου με τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας Αντώνη Παπαδεράκη.
Στη διάρκεια επίσκεψής του στο Επιμελητήριο Ηρακλείου ο κ. Παπαδεράκης ενημερώθηκε σχετικά με τις προηγούμενες προσπάθειες των Επιμελητηρίων της Κρήτης για ένταξη στο Μεταφορικό Ισοδύναμο και αποφασίστηκε να υποβληθεί αίτημα για συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
Παράλληλα, συζητήθηκαν δράσεις που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και κυρίως στην ενίσχυση της Καινοτομίας στην οποία δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα από τον Περιφέρεια Κρήτης.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος