Σύμβαση του Δήμου Χανίων με το Μ.Α.Ι.Χ., για τη διερεύνηση της ταξιδιωτικής εμπειρίας των επισκεπτών

Προγραμματική σύμβαση που προβλέπει την εκπόνηση έρευνας για τη διερεύνηση του προφίλ επισκεπτών από το εξωτερικό στη Δυτική Κρήτη, μέσω του αερολιμένα Ι. Δασκαλογιάννης, το βαθμό ικανοποίησης από τις προσφερόμενες υπηρεσίες του Δήμου Χανίων και προτεινόμενες βελτιώσεις, υπέγραψαν ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, και ο διευθυντής του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων (Μ.Α.Ι.Χ), Γιώργος Μπαουράκης.

Σύμβαση του Δήμου Χανίων με το Μ.Α.Ι.Χ., για τη διερεύνηση της ταξιδιωτικής εμπειρίας των επισκεπτών

Σύμφωνα με την σύμβαση, την οποία αναλαμβάνει να εκτελέσει το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο, θα διερευνηθεί η ταξιδιωτική συμπεριφορά, το προφίλ και οι προτιμήσεις των αλλοδαπών τουριστών που επισκέπτονται τον Δήμο Χανίων, την τουριστική περίοδο 2020.

Επίσης θα αξιολογηθεί ο βαθμός ικανοποίησης τους από τις προσφερόμενες υπηρεσίες του Δήμου και την τήρηση των μέτρων και κανόνων πρόληψης εξάπλωσης του COVID-19. Έμφαση θα δοθεί και στην συγκριτική αξιολόγηση δεδομένων παρελθόντων ετών που κατέχει και διαχειρίζεται στο ΜΑΙΧ, με στόχο την επίδραση της πανδημίας στο brand name της πόλης.

“Είναι σημαντικό σε συνθήκες όπως αυτές που βιώνουμε, να έχουμε πρωτογενή δεδομένα προσβάσιμα σε όλους που θα αποτυπώνουν με αντικειμενικότητα και επιστημονική εγκυρότητα την φυσιογνωμία των επισκεπτών μας, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας αλλά και τις αδυναμίες που καλούμαστε να διορθώσουμε”, επισήμανε ο κ. Σημανδηράκης.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσόν 6.000 ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους του Δήμου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος