Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Αποκόρωνα πραγματοποίησε τη πρώτη φάση συλλογής τροφίμων που έγινε στις Καλύβες Αποκορώνου.
Σε σχετική ανακοίνωση της εκφράζει ευχαριστίες προς « την τοπική κοινωνία για την θερμή ανταπόκριση στο κάλεσμα μας και τον Τιτάν Καλυβών για την παραχώρηση των γραφείων της ομάδας. Από αυτή την πρώτη εμπειρία βγαίνουμε πιο δυνατοί/ες καθώς το μήνυμα ότι κανείς/μια δε είναι μόνος/η, έφτασε μαζί με τα τρόφιμα σε πολλά σπίτια της περιοχής του Αποκόρωνα αλλά και σε δομή της πόλης των Χανιών από μέλη της συλλογικότητας μας.
Οι νέες συνθήκες οικονομικής ύφεσης που έχουν αρχίσει να δημιουργούνται με την επιδημία του κορωνοιού δε μας αφήνει να επαναπαυτούμε καθώς είναι προφανές ότι η ανάγκη παροχής τροφίμων θα συνεχίσει να υπάρχει . Έτσι πήραμε την απόφαση να συνεχίσουμε να συλλέγουμε τρόφιμα, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας».
Το νέο σημείο συλλογής τροφίμων θα είναι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βάμου και η δράση θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη 18:00-21:00 και θα κάθε Σάββατο 10:30 – 13:30, με ημέρα έναρξης το Σάββατο 9 Μαΐου.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος