Συλλαλητήριο ξενοδοχοϋπαλλήλων την Τετάρτη και στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου

Η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ρεθύμνου συμμερίζεται την αγωνία, συμπαραστέκεται στον αγώνα των εποχιακά εργαζομένων ξενοδοχοϋπαλλήλων και γενικά των εργαζομένων στον τουρισμό-επισιτισμό και όλων όσων πλήττονται από την πανδημία του COVID-19, και στηρίζει την αγωνιστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρεθύμνου που θα γίνει την Τετάρτη 20 Μάη ώρα 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο.
Καλούμε την Κυβέρνηση να σκύψει πάνω στα σοβαρά προβλήματα που δημιουργούνται για τους εποχιακά εργαζόμενους και να δώσει άμεσα λύσεις που θα διασφαλίζουν πλήρως τα οικονομικά και κοινωνικοασφαλιστικά δικαιώματα των ξενοδοχοϋπαλλήλων και όλων των εργαζομένων που πλήττονται από την κρίση της πανδημίας του κορονοϊού.
Οι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι της χώρας έχουν πληρώσει ακριβά την οικονομική κρίση, δεν θα πληρώσουν και την υγειονομική !!

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ