Σβαμπ: «Σκληρή δοκιμασία η Μίντιλαντ»

Ο Αυστριακός μέσος του ΠΑΟΚ, Στέφαν Σβαμπ, σχολίασε στον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την κλήρωση της ομάδας του στα play-offs του Europa Conference League, που την φέρνει αντίπαλο της δανέζικης Μίντιλαντ:

«Η Μίντιλαντ δεν είναι μεγάλο όνομα συγκριτικά με άλλους πιθανούς αντιπάλους, αλλά θα είναι μία σκληρή δοκιμασία για εμάς! Έχουμε την εμπειρία με την Κοπεγχάγη και αυτό θα μας βοηθήσει να βρούμε τον τρόπο να τους περάσουμε» ήταν τα λόγια του 31χρονου.

Από το αντίπαλο στρατόπεδο, σίγουρος ότι η ομάδα του θα μπορέσει να ανταγωνιστεί τον ΠΑΟΚ, κερδίζοντας το «εισιτήριο» για τους «16» της διοργάνωσης, εμφανίστηκε ο αθλητικός διευθυντής της Μίντιλαντ, Σβεντ Γκράβεσεν, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της δανέζικης ομάδας.

«Πρόκειται για μια συναρπαστική κλήρωση, απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στο νούμερο 74 της λίστας της UEFA. Δηλαδή λίγο κάτω από τις ομάδες που αντιμετωπίσαμε στο Europa League αυτό το φθινόπωρο. Επομένως πρόκειται για έναν αντίπαλο, τον οποίο μπορούμε να ανταγωνιστούμε» τόνισε αρχικά ο Γκράβεσεν και πρόσθεσε για τα δύο παιχνίδια:

«Θα είναι δύο δύσκολα, αλλά και συναρπαστικά ευρωπαϊκά παιχνίδια, ανυπομονούμε. Πρόκειται για μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσουμε καλά το δεύτερο κομμάτι της σεζόν. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην έδρα μας και θέλουμε να εξασφαλίσουμε ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς, για να καταφέρουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Όσο για το χειμερινό «διάλειμμα» της Μίντιλαντ και κατά πόσο μπορεί να την επηρεάσει ως τον Φεβρουάριο και τα δύο ματς με τον δικέφαλο του Βορρά: «Πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στις 17 Φεβρουαρίου και στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για ολόκληρο το κλαμπ και χρειαζόμαστε την υποστήριξη όλων των οπαδών μας για να περάσουμε.

Προσπαθούμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά στο Conference League. Φυσικά θα δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, και πλέον επικεντρωνόμαστε στον ΠΑΟΚ. Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι…».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος