Στα «πιτ» ο Πικέ – Φόβοι να μην επιστρέψει στο 100% ο Ράμος

Στη λίστα των τραυματιών της Μπαρτσελόνα προστέθηκε από το βράδυ του Σαββάτου και ο Ζεράρ Πικέ. Ανησυχία στην Παρί Σεν Ζερμέν για το αν θα μπορέσει ο Σέρχιο Ράμος να είναι πλήρως έτοιμος να αγωνιστεί.

Οι εξετάσεις που έκανε το πρωί της Κυριακής (31/10) ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της «Μπάρτσα», μετά το πρόβλημα που παρουσίασε στη διάρκεια του αγώνα με την Αλαβές (1-1), έδειξαν ότι έχει ένα τράβηγμα στη δεξιά γάμπα και θα μείνει εκτός δράσης για κάποιο διάστημα.

Ο πολύπειρος παίκτης αναγκάστηκε ν΄ αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο στο 70ό λεπτό της αναμέτρησης. Την τρέχουσα περίοδο μετρά 13 συμμετοχές με την φανέλα των Καταλανών, σκοράροντας δύο φορές, μία στην La Liga και μία στο Champions League πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ των «μπλαουγκράνα» στην εφετινή διοργάνωση στο εναρκτήριο ματς με την Ντιναμό Κιέβου.

Όσον αφορά τον άλλο Ισπανό κεντρικό αμυντικό, Σέρχιο Ράμος, φαίνεται πως ο ίδιος αντιμετωπίζει και δεύτερο πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι του.

Ο 35χρονος αποκτήθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι ως ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους ιθύνοντες του γαλλικού συλλόγου, να γνωρίζουν για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στην γάμπα του.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα, «L’ Equipe», ο Ράμος εκτός από πρόβλημα στην γάμπα του, αντιμετωπίζει σοβαρό θέμα και με το γόνατό του.

Αποτέλεσμα, η επιστροφή του άλλοτε αρχηγού των «μερένχες» και της Εθνικής Ισπανίας, να καθυστερήσει ακόμη περισσότερο, ενώ υπάρχουν φόβοι πως ακόμη και να επανέλθει στο χορτάρι, δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στο 100%.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος