Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά, θα βρεθούν την ερχόμενη Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου, οι υπουργοί Άμυνας της Τριμερούς Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου προκειμένου να παρακολουθήσουν εκ του σύνεγγυς μέρος της αεροναυτικής άσκησης με την κωδική ονομασία «Μέδουσα 9», που ολοκληρώνεται στις 8 Νοεμβρίου.
Οι τρεις υπουργοί, στο πλαίσιο των εργασιών της Τριμερούς Συνάντησης την ερχόμενη Τρίτη θα έχουν σειρά επαφών στην Αθήνα και κατόπιν θα ταξιδέψουν στα Χανιά για την άσκηση, η οποία διεξάγεται στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κρήτης και Πελοποννήσου.
Ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, και οι ομόλογοί του της Κύπρου Σάββας Αγγελίδης και της Αιγύπτου Μοχάμεντ Ζακί θα συζητήσουν τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο αλλά και την εδραίωση της συνεργασίας των τριών χωρών σε θέματα ασφάλειας και άμυνας.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος