Την προγραμματική σύμβαση με προϋπολογισμό 900.000 ευρώ για την επέκταση του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου όπου προβλέπεται η δημιουργίας λέσχης σίτισης για τους ένστολους, υπέγραψαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου Νίκος Σπυριδάκης.
Στην σημερινή υπογραφή της σύμβασης στη Περιφέρεια Κρήτης, παρόντες ήταν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, , η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης Καίτη Ιερωνυμάκη, το στέλεχος της υπηρεσίας Δήμητρα Τζανάκη, και μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Ηρακλείου.
Με το παρόν έργο- η μελέτη συντάχθηκε από το Τμήμα Δομών Περιβάλλοντος της Δ/νσης Τεχνικών έργων της Περιφέρειας Κρήτης- προβλέπεται η προσθήκη 456,69m2 τμήματος στον Β’ όροφο, αίθουσα συνάθροισης κοινού (λέσχη), δύο γραφεία, W.C. και κουζίνα – μαγειρείο, καθώς και 72,84 m2 του ανατολικού κλιμακοστασίου, το οποίο είναι στεγασμένο, με προσθήκη ανελκυστήρα.
Ο Περιφερειάρχης χαρακτήρισε το έργο σημαντικό και με κοινωνική διάσταση, καθώς στη λέσχη θα εξυπηρετούνται καθημερινά εκατοντάδες ένστολοι των Σωμάτων Ασφαλείας και ο Στρατός. Ειδικότεραανέφερε: «Υπεγράφη σήμερα η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τη λέσχη Αξιωματικών και ενστόλων στο Ηράκλειο. Ένα έργο που με την ολοκλήρωση της μελέτης, που είχε αρκετά θέματα η μελέτη την οποία ολοκλήρωσαν οι υπηρεσίες της Περιφέρειας, θα ξεκινήσει η διαγωνιστική διαδικασία και σε σύντομο χρονικό διάστημα να υπάρχει αυτή η λέσχη που θα εξυπηρετεί όλους τους ένστολους της ευρύτερης περιοχής. Σημαντικό έργο, κοινωνικό έργο, όπου θα εξυπηρετούνται εκατοντάδες ένστολοι καθημερινά».
Από την πλευρά του ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου Νίκος Σπυριδάκης ευχαριστώντας τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την δρομολόγηση του έργου ανέφερε: «Πρόκειται για ένα σημαντικό για εμάς έργο, θα εξυπηρετήσει στο σύνολό του το Αστυνομικό προσωπικό και όχι μόνο, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην Περιφέρεια, στον Περιφερειάρχη. Ελπίζω οι διαδικασίες να είναι γρήγορες και να δούμε το έργο υλοποιήσιμο και λειτουργήσιμο για το ένστολο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας αλλά και του Στρατού».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος