«Σημείο συνάντησης» – Νέα ψυχαγωγική εκπομπή στην ΕΡΤ1

«Σημείο συνάντησης» είναι ο τίτλος της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, στις 23:15.

Πρωταγωνιστές κάθε επεισοδίου είναι κάθε φορά δύο γνωστά -και συνήθως ετερόκλητα- πρόσωπα από τον δημόσιο βίο, όπως ηθοποιοί, τραγουδιστές, δημοσιογράφοι, αθλητές και άλλοι, τα οποία κάνουν μία ελεύθερη συζήτηση γύρω από πολλά και διαφορετικά θέματα.

Έτσι, έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους αλλά και να επανασυστηθούν στο κοινό, καθώς αποκαλύπτουν πτυχές από τη ζωή τους που μέχρι σήμερα κανείς δεν γνωρίζει.

  • Η εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 23:15.

«Σημείο συνάντησης» – Νέα ψυχαγωγική εκπομπή στην ΕΡΤ1Τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, στις 23:15, οι πρώτοι φιλοξενούμενοι που κάνουν «ποδαρικό» στην εκπομπή είναι η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Οι δύο ηθοποιοί, ευδιάθετοι και χαλαροί όσο ποτέ, βρίσκονται για πρώτη φορά σε μία εκπομπή χωρίς την ύπαρξη παρουσιαστή-συντονιστή και συζητούν για όλα.

Μιλούν για την πρώτη τους γνωριμία και τη χημεία μεταξύ τους, την «ιδιόμορφη» σχέση τους με τα social media, τις πιο αμήχανες οντισιόν που έχουν βιώσει στην καριέρα τους και αναλύουν όλα εκείνα που διαμορφώνουν την καθημερινότητά τους.

Πώς αντέδρασε η Τόνια όταν αναφέρθηκε σε λίστα από το έγκριτο Imdb ως η τέταρτη εξωτική καλλονή παγκοσμίως; Πώς έγινε viral η περσόνα «Αγκαπημένο» του Δημήτρη στα social media; Επίσης, στέκονται στην προσωπική τους ζωή και εξηγούν τι αναζητούν σε μία σχέση.

Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς

Σκηνοθεσία: Κώστας Μάνδυλας

Διεύθυνση παραγωγής: Production House

«Σημείο συνάντησης» – Νέα ψυχαγωγική εκπομπή στην ΕΡΤ1

ΝΕΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

«Σημείο Συνάντησης»

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020, 23:15
Eπεισόδιο 2ο: Μαρία Κωνσταντάκη-Τζώρτζια Κεφαλά

«Σημείο συνάντησης» – Νέα ψυχαγωγική εκπομπή στην ΕΡΤ1Φιλοξενούμενες η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη και η τραγουδίστρια του συγκροτήματος των Μπλε, Τζώρτζια Κεφαλά.

«Σημείο συνάντησης» – Νέα ψυχαγωγική εκπομπή στην ΕΡΤ1Μέσα από ένα λεκτικό πινγκ-πονγκ ερωτοαπαντήσεων και με τρομερό χιούμορ απολαμβάνουμε τη χημεία των δύο καλλιτέχνιδων, οι οποίες συναντιούνται για πρώτη φορά στην εκπομπή, καθώς παρά τον αμοιβαίο θαυμασμό δεν τους είχε δοθεί αυτή η ευκαιρία μέχρι σήμερα.

«Σημείο συνάντησης» – Νέα ψυχαγωγική εκπομπή στην ΕΡΤ1

Η Μαρία και η Τζώρτζια μιλούν για το παρελθόν τους, τις επιλογές τους στη ζωή και την επαγγελματική πορεία τους. Ήταν εύκολη η διαδρομή τους; Τι επιθυμούν για τη ζωή τους; Ποια είναι η μεγαλύτερη φοβία της Μαρίας και τι πραγματικά πιστεύει για τον θεσμό του γάμου και τη μητρότητα; Από την άλλη, πώς συνδυάζει η Τζώρτζια την καριέρα της ως ροκ τραγουδίστριας με την οικογένεια;

«Σημείο συνάντησης» – Νέα ψυχαγωγική εκπομπή στην ΕΡΤ1

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος