Σέρρες: Ποια σχολεία παρέμειναν κλειστά

Με προβλήματα ξεκίνησε η πρώτη μέρα μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων στα σχολεία της Π.Ε. Σερρών, καθώς παρά τον αρχικό προγραμματισμό που έγινε χθες σχετικά με ποια σχολεία θα παρέμεναν κλειστά και ποια θα λειτουργούσαν κανονικά, σημειώθηκαν προβλήματα , γεγονός που οδήγησε στην έκδοση νέας απόφασης, με αποτέλεσμα κλειστά να παραμείνουν στην πόλη των Σερρών τα 15ο και 21ο δημοτικά σχολεία, το ειδικό σχολείο και τα  13ο και 27ο νηπιαγωγεία, ενώ δεν λειτούργησαν και τα νηπιαγωγεία σε Βαμβακόφυτο,Παραλίμνιο,Τριανταφυλλιά και Τερπνή.

Κατά τ’ άλλα, ανοιχτές παρέμειναν οι περισσότερες σχολικές μονάδες της Π.Ε. Σερρών, με προβλήματα στην ασφαλή μετακίνηση των μαθητών να παρουσιάζονται κυρίως σε σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.Σύμφωνα με χθεσινή εισήγηση των Προϊσταμένων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κανονικά λειτούργησαν σήμερα  τα γυμνάσια και τα λύκεια της Π.Ε. Σερρών, με εξαίρεση τα Γυμνάσια Αχλαδοχωρίου , Παλαιοκώμης και Πρώτης και το Λύκειο Ροδολίβους.
Κλειστά παρέμειναν στην πόλη των Σερρών τα δημοτικά σχολεία: 9o, 11o, 12o, 10o, 24o, όπως επίσης και τα νηπιαγωγεία: 5o, 11o, και 30ο. Επίσης δεν λειτούργησαν τα νηπιαγωγεία των κοινοτήτων Σκουτάρεως , Α.Μητρουσίου, Λευκώνα, Κ. Δέντρων του Δήμου Σερρών, τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία του Δήμου Αμφίπολης, το δημοτικό σχολείο Αχλαδοχωρίου , τα νηπιαγωγεία Κοίμησης, Ηράκλειας και Σκοτούσσας στο Δήμο Ηράκλειας και το δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο Σιτοχωρίου του Δήμου Βισαλτίας.

Μέχρι το απόγευμα οι Δήμαρχοι της Π.Ε. Σερρών θα αποφασίσουν για το ποια σχολεία αύριο θα λειτουργήσουν και ποια όχι, αξιολογώντας την κατάσταση του καιρού και τις εισηγήσεις των Διευθυντών Εκπαίδευσης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος