Σέρρες: Παρουσίαση των πρακτικών του Γ’ Διεθνούς Συνεδρίου στα ΑΣΤΕΡΙΑ

Η επίσημη παρουσίαση των Πρακτικών του Γ΄ Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου Ιστορίας και Πολιτισμού με τίτλο: «Οι Σέρρες και η περιοχή τους, 100 χρόνια από την απελευθέρωση (1913 – 2013)», που διοργάνωσε ο Δήμος Σερρών κατά το επετειακό έτος 2013.θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 7.30 το απόγευμα στο κινηματοθέατρο ΑΣΤΕΡΙΑ.

Κύριοι ομιλητές θα είναι οι διδάκτορες κ. Γεώργιος Πάσχος και κ. Πέτρος Σαμσάρης, επιμελητές της έκδοσης των Πρακτικών του εν λόγω Συνεδρίου.
Παράλληλα, θα βραβευθούν από τον Δήμαρχο Σερρών κ. Πέτρο Αγγελίδη ως καθοριστικοί συντελεστές στην επιτυχία του Συνεδρίου οι: κα Άρτεμη Ξανθοπούλου – Κυριακού, Ομότιμη Καθηγήτρια Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ., Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του Συνεδρίου κα Σοφία Μπιτζίδου–Σαρακενίδου, η Αντιπρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου και ο δρ. Πέτρος Σαμσάρης και δρ. Γεώργιος Πάσχος, Επιμελητές έκδοσης των Πρακτικών.
Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από τη Βυζαντινή Χορωδία του Μαξιμείου Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης, υπό τη διεύθυνση του κ. Γεώργιου Ζαρκαντζά και την Παραδοσιακή Xορωδία της «Θρακικής Εστίας», Καλών Δένδρων και Προβατά υπό τη διεύθυνση της κας Στέλλας. Βλαχοπούλου. Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα διανεμηθούν στο (φουαγιέ) της αίθουσας «ΑΣΤΕΡΙΑ» τα Πρακτικά του Συνεδρίου σε ψηφιακή μορφή .

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ