Ρέθυμνο: Άτομο με κατ΄ εξακολούθηση εγκληματική συμπεριφορά ο δράστης επίθεσης σε βάρος επιχειρηματία (video)

Άτομο επικίνδυνο με συνεχή παραβατική συμπεριφορά που μέσα σε μικρό διάστημα αποπειράθηκε να σκοτώσει δύο ανθρώπους, είναι ο δράστης της επίθεσης με όπλο σε βάρος του Ρεθυμνιώτη επιχειρηματία Κώστα Παπαδογιάννη.

Το θύμα της επίθεσης εξακολουθεί και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με τραύμα στην κοιλιακή χώρα κάτω από το θώρακα, ενώ σε συνέντευξή του στην Κρητική Επιθεώρηση, δηλώνει εξαιρετικά τυχερός που η σφαίρα του 34χρονου δράστη δεν επηρέασε κανένα από τα ζωτικά του όργανα και ζει τόσο ο ίδιος, όσο και ο αδερφός του Χρήστος, επειδή, όπως λέει, το όπλο του 34χρονου πιθανότατα να έπαθε εμπλοκή και δεν μπόρεσε να πυροβολήσει πάνω από τρεις φορές. Ευτυχώς, οι δύο σφαίρες δεν βρήκαν στόχο.

Ο δράστης είχε εκδηλώσει πρόσφατα και πάλι την εγκληματική του συμπεριφορά, μαχαιρώνοντας σε καφετέρια έναν Αλβανό θαμώνα, που επίσης σώθηκε από θαύμα. Και τότε είχε συλληφθεί, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες, το θύμα είχε αποσύρει τη μήνυση του.

Δείτε το βίντεο από τη στιγμή της απόπειρας ανθρωποκτονίας:

Ο 34χρονος δράστης οδηγήθηκε χθες ενώπιον του ανακριτή και κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του.

Νωρίτερα στο Ρέθυμνο πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική διαμαρτυρία με πολίτες να διαδηλώνουν κατά της εκδήλωσης βίας και ιδιαίτερα όταν προέρχεται από φασιστικές αντιλήψεις και ιδεολογίες. Η συγκέντρωση ξεκίνησε από το Δημαρχείο Ρεθύμνου και συνεχίστηκε με πορεία επί της οδού Αρκαδίου, όπου είχε σημειωθεί το αιματηρό περιστατικό, καταλήγοντας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος