Προσλήψεις στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου

Η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης ανακοινώνει προσλήψεις, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως και τις 9/7/2021, για την αντιμετώπιση των απρόβλεπτων, εκτάκτων και κατεπειγουσών αναγκών της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, Περιφέρειας Κρήτης.

Οι ανάγκες αυτές, αναφέρει η ανακοίνωση, “οφείλονται στις ισχυρές βροχοπτώσεις που εκδηλώθηκαν στις 10.11.2020 στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, αποτέλεσμα των οποίων ήταν η κήρυξη του Νομού Ρεθύμνης, εκτός του Δήμου Ρεθύμνης, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας και η παράταση της ως άνω κατάστασης για το Δήμο Ρεθύμνης έως και 10.05.2021”.

Αναλυτικά οι ειδικότητες είναι:
Ενός (1) ατόμου ειδικότητας ΠΕ Πληροφορικής
Δύο (2) ατόμων ειδικότητας ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών ή ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών.
Δύο (2) ατόμων ειδικότητας ΠΕ Γεωλόγων ή ΠΕ Μεταλλειολόγων Μηχανικών.
Ενός (1) ατόμου ειδικότητας ΤΕ Μηχανικών Πολιτικών Έργων Υποδομής ή ένα (1) άτομο ειδικότητας ΤΕ Μηχανικών Δομικών Έργων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση (Παράρτημα Β’) και να την υποβάλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (katrin@crete.gov.gr).
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά), και ορίζεται από τη Δευτέρα 4/1 έως και την Τετάρτη 13/1/2021, και ώρα 14.00.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος