Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης από την ΕΛΑΣ Κρήτης

Είδη πρώτης ανάγκης, που προορίζονται σε Ιερές Μητροπόλεις της Νήσου, στο Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Άγιος Σπυρίδωνας» και σε κοινωνικές Υπηρεσίες, παραδόθηκαν στις 27, 28, 29 και 30 Δεκεμβρίου, από αντιπροσωπείες Υπηρεσιών, της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, εν όψει των εορταστικών ημερών.

Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης  από την ΕΛΑΣ Κρήτης

Η προσπάθεια αυτή πραγματοποιήθηκε σε όλη την χώρα με την καθοδήγηση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης  από την ΕΛΑΣ Κρήτης

Τα συγκεντρωθέντα είδη προσφέρθηκαν, σε Ιερές Μητροπόλεις της Νήσου και σε κοινωνικές Υπηρεσίες, ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς του έργου τους.

Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης  από την ΕΛΑΣ Κρήτης

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης, επισκέφθηκε και προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης σε Ιερές Μητροπόλεις και Κοινωνικές Υπηρεσίες της Νήσου και συγκεκριμένα:

Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης  από την ΕΛΑΣ Κρήτης

 την 27.12.2016 μαζί με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου Αστυνομικό Διευθυντή Αντώνιο Ρουτζάκη και τον Διοικητή του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου Αστυνόμο Α΄ Σπυρίδωνα Γερμανάκη, την Ιερά Μητροπόλη Ρεθύμνου και Αυλοποτάμου καθώς και κοινωνικές Υπηρεσίες στο Ρέθυμνο.

Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης  από την ΕΛΑΣ Κρήτης

 την 28.12.2016 το πρωί, μαζί με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, Ταξίαρχο Εμμανουήλ Πετάση, στο Λασίθι, την Ιερά Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου.
 την 29.12.2016, μαζί με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Λαγουδάκη την Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου Καστελίου και Βιάννου καθώς και στο Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Άγιος Σπυρίδωνας» στο Ηράκλειο.

Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης  από την ΕΛΑΣ Κρήτης

Επιπλέον την 27.12.2016 ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου Αστυνομικός Διευθυντής Αντώνιος Ρουτζάκης και ο Διοικητής του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου Αστυνόμος Α΄ Σπυρίδων Γερμανάκης, επισκέφτηκαν και προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης στην Ιερά Μητρόπολη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων,

Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης  από την ΕΛΑΣ Κρήτης

Την 29.12.2016 ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, Ταξίαρχος Εμμανουήλ Πετάσης επισκέφτηκε και προσέφερε, είδη πρώτης ανάγκης, στην Ιερά Μητρόπολη Ιεραπίνης και Σητείας.
Χθες 30.12.2016 ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Λυμπινάκης επισκέφθηκε και προσέφερε, είδη πρώτης ανάγκης, σε κοινωνικές Υπηρεσίες στα Χανιά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος