Παράταση της προθεσμίας υποβολής ταινιών στο 23o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας», για 6η συνεχόμενη χρονιά, στηρίζει του νέους Έλληνες σκηνοθέτες. Η φετινή 23η διοργάνωση, που πραγματοποιείται από τις 20 Σεπτεμβρίου 2017 ώς την 1η Οκτωβρίου 2017 προσκαλεί τους δημιουργούς να συμμετάσχουν στο Διαγωνιστικό Τμήμα Ελληνικών Tαινιών Mικρού Mήκους.

Παράταση της προθεσμίας υποβολής ταινιών στο 23o Διεθνές Φεστιβάλ ΚινηματογράφουΗ προθεσμία υποβολής των ταινιών για το φετινό Διαγωνιστικό Τμήμα των Ταινιών Μικρού Μήκους παρατείνεται ώς τις 24 Ιουλίου 2017.

Η υποβολή γίνεται μέσω της ηλεκτρονική πλατφόρμας MoviBeta και οι ελληνικές και κυπριακές συμμετοχές είναι δωρεάν. Πληροφορίες για τη διαδικασία και τους όρους συμμετοχής μπορείτε να δείτε εδώ.

Οι ταινίες που επιλέγονται, προβάλλονται κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, ενώ ειδική κριτική επιτροπή αναμένεται να απονείμει βραβεία Καλύτερης Ταινίας (Α’ και Β’), Σκηνοθεσίας, Σεναρίου, Ανδρικής και Γυναικείας Ερμηνείας. Το Α’ βραβείο Καλύτερης ταινίας συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο.

Στο Διαγωνιστικό Τμήμα δικαιούται να συμμετάσχει κάθε ελληνική ταινία μικρού μήκους που έχει ολοκληρώσει την παραγωγή της από το Σεπτέμβριο του 2016 ώς και το καλοκαίρι του 2017. Για τη συμμετοχή στο Διαγωνιστικό δεν απαιτείται αποκλειστικότητα προβολής ή ελληνικής πρεμιέρας της ταινίας.

Η προθεσμία υποβολής λήγει στις 24 Ιουλίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής των ταινιών στο email:
shorts@aiff.gr και στο τηλέφωνο 210.6061413

Παράταση της προθεσμίας υποβολής ταινιών στο 23o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος