Ο Δήμος Παγγαίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση με το σύνθημα “Ποδήλατο – τρόπος άθλησης – τρόπος ζωής” διοργανώνουν αγώνες ποδηλάτου για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, στην Δημοτική Ενότητα Πιερέων, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου.
Οι φίλοι του ποδηλάτου πραγματοποιώντας μια ιδιαίτερου φυσικού κάλους διαδρομή θα ξεκινήσουν από το Κοινοτικό Κατάστημα Πλατανoτόπου και διαμέσου της Δημοτικής Κοινότητας Μουσθένης και των Τοπικών Κοινοτήτων Πυργοχωρίου και Μελισσοκομείου και θα τερματίσουν στην πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Αυλής.
Η αφετηρία έχει καθοριστεί στο Κοινοτικό Κατάστημα Πλατανοτόπου με ώρα προσέλευσης στις 10.30 π.μ., οπότε και θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές και οι σχετικές δηλώσεις των συμμετεχόντων. Μετά τον τερματισμό, η Κοινωφελής Επιχείρηση θα κληρώσει στους ποδηλάτες που έλαβαν μέρος ένα ποδήλατο και δύο κράνη ποδηλασίας.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος