Ολόκληρο οπλοστάσιο βρέθηκε στο σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ που σφραγίστηκε στην Ομόνοια (video)

Απέναντι σε ολόκληρο οπλοστάσιο  βρέθηκαν οι αστυνομικοί στην οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια  μετά την σφράγιση του συνδέσμου οπαδών του ΠΑΟΚ

Χθες το μεσημέρι ο σύνδεσμος  σφραγίστηκε από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας καθώς όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο συγκεκριμένος σύνδεσμος οπαδών λειτουργούσε χωρίς να έχει λάβει κάποια άδεια από αρμόδια αρχή.

Ο σύνδεσμος εκεί λειτουργούσε πολλά χρόνια και δεν είχε προκύψει κάποιο στοιχείο μέχρι σήμερα.  Ωστόσο  μία έρευνα η οποία ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα αμέσως μετά τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού  και συγκεκριμένα την περασμένη Παρασκευή, οδήγησε τους αστυνομικούς στα γραφεία του συνδέσμου και εντόπισαν ένα ολόκληρο οπλοστάσιο.

Βρέθηκαν μαχαίρια τσεκούρια μεταλλικά και ξύλινα καδρόνια βρήκανε λοστούς  που υπήρχαν πάνω βίδες τα καρφιά,  ναυτικές φωτοβολίδες καπνογόνα, σπρέι. Μετά από αυτή την έρευνα όλα τα ευρήματα παραδόθηκαν σε μεγάλες μαύρες σακούλες στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών η οποία διεξάγει την έρευνα και οποία κατέληξε πως  ο συγκεκριμένος σύνδεσμος  λειτουργούσε και χωρίς άδεια.

Για αυτό το λόγο αποφασίστηκε να σφραγιστεί μέχρι νεοτέρας καθώς θα συνεχιστεί η έρευνα και στη οδό Μενάνδρου  αλλά και σε άλλους  συνδέσμους οργανωμένων οπαδών στο κέντρο της Αθήνας  προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν εγκληματικές ομάδες που δρουν μέσα σε αυτούς τους χώρους.

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος