Ο Theodore σε ένα δωρεάν live στο Ύψιλον στη Θεσσαλονίκη

Ο Τheodore επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη αυτό το καλοκαίρι και παίζει για πρώτη φορά με την μπάντα του στον χώρο του Ύψιλον, την Πέμπτη 28 Ιουνίου. Μετά από την πρόσφατη περιπλάνησή του εκτός της χώρας, με συναυλίες σε ευρωπαϊκά venues και φεστιβάλ και το ντεμπούτο του στο μεγαλύτερο πολυθεματικό φεστιβάλ του κόσμου το SXSW, αλλά και στο γνωστό Rockwood Music Hall της Νέας Υόρκης, ο Theodoreξεκινάει τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις από την Βόρεια Ελλάδα.

Επηρεασμένες από την φύση των αντιθέσεων μεταξύ φωτός και σκιάς, οι εμφανίσεις του Theodore χαρακτηρίζονται από την εναρμόνιση του ατμοσφαιρικού και κινηματογραφικού ήχου με την σκηνοθεσία των φωτιστικών εγκαταστάσεων. Στην συναυλία του στην Θεσσαλονίκη, οTheodore θα παρουσιάσει υλικό από τον νέο του δίσκο, ο οποίος θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο του 2018, μαζί με κομμάτια από τους δύο προηγούμενους δίσκους του, ‘7’ και ‘It Is But It’s Not’.

Το live θα πραγματοποιηθεί στο ωραίο νεοκλασικό κτίριο στο οποίο στεγάζεται το Ύψιλον και θα είναι ανοιχτό για το κοινό. Save the date και κλείστε ραντεβού στην πιο ατμοσφαιρική συναυλία της πόλης.

Παίζουν οι μουσικοί:

Theodore
Alessandro Giovanetto
Manos Kourkoulis
Nikolas Papachronopoulos
Ashley Hallinan

Links:

www.theodore-music.com
https://unitedwefly.com

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ