Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στην ΕΡΑσπορ για την απόφαση της ΕΠΟ για τον ΑΡΗ

Ο υπεύθυνος ποδοσφαίρου του Άρη, Δημήτρης Καλαϊτζίδης μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και τους Πέτρο Μαυρογιαννίδη, Μπάμπη Παπάζογλου για την απόφαση της επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, βάσει της οποίας ο Άρης παραμένει στην τρίτη κατηγορία.


Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μίλησε:

Για την απόφαση: «Δεν έχει τελεσιδικήσει ακόμη η υπόθεση, υπάρχει και το διαιτητικό δικαστήριο. Οι άνθρωποι που κατέληξαν σ’ αυτήν την απόφαση, θα ελεγχθούν. Θα κινηθούμε νομικά κατά της απόφασης και εκείνων που συμμετείχαν σ’ αυτήν, γιατί είναι καθαρή παρερμηνεία του κανονισμού. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει έλλειμμα γνώσης. Υπάρχει άλλο σκεπτικό ή ενδεχομένως να δέχθηκαν πιέσεις από κάποιους. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι αποφάσισαν από αυτήν την περίοδο καταστρατηγώντας τους νόμους και τους κανονισμούς, να ισχύσει η τροποποίηση του ΚΑΠ. Να έχει αναδρομική ισχύ. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γκιρτζίκης έχει δηλώσει πως είναι παράνομο να ισχύσει από φέτος η τροποποίηση του ΚΑΠ. Εμείς ελπίζουμε στον νόμο και στη δικαιοσύνη. Η ερμηνεία των κανονισμών μας είχε κάνει να νιώθουμε σίγουροι για την απόφαση».

Για το «αύριο»: «Θα δούμε για την επόμενη μέρα αν δεν δικαιωθούμε. Δεν ήταν ποτέ στο μυαλό μας αυτή η εξέλιξη γιατί πιστεύαμε ότι θα δικαιωθούμε. Έχουμε δηλώσει εδώ και καιρό ότι είμαστε εδώ και για το σήμερα και για το αύριο».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος