ertnews.gr

Ντεμπούτο με νίκη για την Αργεντινή στο Copa America

07/06 18:47
Ντεμπούτο με νίκη για την Αργεντινή στο Copa America

Η Αργεντινή ξεκίνησε με νίκη στο πρώτο παιχνίδι του Δ’ ομίλου του Copa America των ΗΠΑ, καθώς επικράτησε με 2-1 της Χιλής και πήρε την άτυπη ρεβάνς για την απώλεια της προηγούμενης διοργάνωσης και την ήττα στον τελικό στα πέναλτι.

Το σκορ άνοιξε ο Άνχελ Ντι Μαρία στο 51′ και στο 60ο λεπτό ο Μπανέγα έκανε το 2-0. Το μόνο που κατάφερε η Χιλή ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις σε 2-1 με την κεφαλιά του Φουενσαλίδα. Ο Λιονέλ Μέσι δεν αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο ματς, με τον Χεράρδο Μαρτίνο να τον κρατά στον πάγκο.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ρομέρο, Μερκάδο, Οταμέντι, Φούνες Μόρι, Ρόχο, Μαστσεράνο, Μπανέγα, Αουγκούστο Φερνάντες, Γκαϊτάν (87′ Κρανεβίτερ), Ντι Μαρία (80′ Λαμέλα), Ιγκουαΐν (74′ Αγκουέρο).

ΧΙΛΗ: Μπράβο, Ίσλα, Μεδέλ, Χάρα, Μένα (54′ Ορελάνα), Ντίας, Αράνγκις (82′ Φουενσαλίδα), Βιδάλ, Αλέξις Σάντσες, Βάργκας (68′ Πινίγια), Μποσεχούρ.

O Παναμάς 2-1 στην πρεμιέρα τη Βολιβία

Με το δεξί ξεκίνησε ο Παναμάς στο πρώτο παιχνίδι του στον Δ’ όμιλο του Copa America , καθώς νίκησε με 2-1 τη Βολιβία. Ο Μπλας Πέρες μόλις στο 11ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τον Παναμά έπειτα από ασίστ του Κιντέρο, ενώ οι Βολιβιανοί ισοφάρισαν με τον Άρσε στο 54ο λεπτό. Τελικά στο 87′ ο Πέρες έκανε το 2-1 και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και μαζί και τους τρεις βαθμούς.

ΠΑΝΑΜΑΣ: Πενέδο, Ματσάδο, Μπαλόι, Κάμινγκς (63′ Λουίς Ενρίκες), Ρόντερικ Μίλερ, Γκαμπριέλ Γκόμες, Γοδόι, Κούπερ, Κιντέρο, Γκαμπριέλ Τόρες (56′ Τεχάδα), Μπλας Πέρες.

ΒΟΛΙΒΙΑ: Λάμπε, Εγκίνο (46′ Μελεάν), Έντουαρντ Σεντένο, Καμπρέρα, Ασόγκε, Σαουσέδο (46′ Χασμάνι Κάμπος), Ντιέγκο Μπεχαράνο, Μάρβιν Μπεχαράνο, Σμέντμπεργκ-Νταλένσε, Άρσε, Ντουκ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version