Μουσικές Δευτέρες στον Λόφο του Στρέφη, με ελεύθερη είσοδο

Ο Λόφος του Στρέφη ανοίγει και αυτό το καλοκαίρι  τις πύλες του στον πολιτισμό με τον κύκλο εκδηλώσεων «Μουσικές Δευτέρες στο Λόφο του Στρέφη», που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων κάθε Δευτέρα, από τις 26 Ιουνίου έως τις 17 Ιουλίου, στις 20.30 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Με νέο πολιτιστικό προφίλ, ο Λόφος του Στρέφη θα φιλοξενήσει μοναδικές συναυλίες που προσφέρουν μια ακόμη πολιτισμική ανάσα δροσιάς στην καλοκαιρινή απόδραση των κατοίκων και επισκεπτών της πόλης, αναδεικνύοντας παράλληλα τον χώρο, την περιοχή και τους ανθρώπους της. Αγαπημένοι καλλιτέχνες και μουσικά σχήματα ανεβαίνουν στη σκηνή για να ενθουσιάσουν το κοινό, παρασύροντάς τους σε ένα ατμοσφαιρικό μουσικό ταξίδι.

Μουσικές Δευτέρες στον Λόφο του Στρέφη, με ελεύθερη είσοδοΤο πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Δευτέρα 3 Ιουλίου
Στις Γειτονιές του κόσμου…
Η Καλλιόπη Βέττα και ο Χάικ Γιαζιτζιάν σε ένα μουσικό ταξίδι χωρίς διαβατήρια, ένα ταξίδι που περνά μέσα από οικείες μνήμες, αλλά και από πρωτόγνωρα και ασυνήθιστα ηχητικά μονοπάτια.

Δευτέρα 10 Ιουλίου
Αθήνα-Θεσσαλονίκη‐Κωνσταντινούπολη
Συναυλία με τους REBELETIKO
Τρεις πόλεις που μοιράζονται τις ίδιες θάλασσες. Τρία λιμάνια που ένωσαν τόπους και ανθρώπους σε μία πορεία, καθώς το κύμα του Αιγαίου σμίγει με του Βοσπόρου. Τρεις φωνές που οδηγούν και φωτίζουν μικρές και μεγάλες ιστορίες των πόλεων.

Δευτέρα  17 Ιουλίου
Αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο
Το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων τιμά έναν από τους σημαντικότερους σύγχρονους Έλληνες συνθέτες του έντεχνου τραγουδιού, τον Σταύρο Ξαρχάκο, με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του.
Ερμηνεύουν: Δώρα Λοΐζου και Μανώλης Σκουλάς

Περισσότερες πληροφορίες: Τηλ.: 210 52 84 854

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος