Με την μεγάλη έκπληξη την ισοπαλία της Ισλανδίας απέναντι στην Πορτογαλία (1-1), έπεσε η αυλαία της πρώτης αγωνιστικής στον έκτο όμιλο, ενώ ολοκληρώθηκε και η πρώτη αγωνιστική σε όλους τους ομίλους του Euro 2016. Νωρίτερα, η Ουγγαρία έκανε μίνι-έκπληξη, καθώς νίκησε με 2-0 την Αυστρία που ήταν φαβορί στην αναμέτρηση.
Αναλυτικά:
Με έκπληξη ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική στον έκτο όμιλο του Euro καθώς η πρωτάρα στη διοργάνωση Ισλανδία όχι μόνο πέτυχε το παρθενικό της γκολ, αλλά πήρε και τον πρώτο της βαθμό φρενάροντας την Πορτογαλία (1-1). Οι Ίβηρες άνοιξαν το σκορ με τον Νάνι στο 31’ αλλά οι Ισλανδοί ισοφάρισαν με τον Μπιάρνασον στο 50’.
Σημαντική νίκη με 2-0 πέτυχε η Ουγγαρία επί της Αυστρίας για τον 6ο όμιλο του Euro που την φέρνει πολύ κοντά στη πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι Ούγγροι άνοιξαν το σκορ στο 67’ με τον Σαλάι, και στο 87’ με τον Στίμπερ διπλασίασαν τα τέρματα τους. Η Αυστρία τελείωσε το ματς με δέκα παίχτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ντράγκοβιτς από το 66’.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος