Κοζάνη: Κανονικά η κυκλοφορία των οχημάτων στη Δυτική Μακεδονία- Εν αναμονή της νέας κακοκαιρίας

Ομαλοποιήθηκε η κίνηση των οχημάτων στη Δυτική Μακεδονία έπειτα από μια εβδομάδα ολικού παγετού και την άνοδο της θερμοκρασίας, η οποία έφτασε σήμερα ακόμη και τους 10ο Βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό και σε όλο το Εθνικό οδικό δίκτυο στο Νομό Γρεβενών διεξάγεται κανονικά, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται μόνο με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή ειδικού τύπου χειμερινά ελαστικά.

Στο Νομό Καστοριάς η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο διεξάγεται κανονικά, εκτός από το 18ο χλμ. έως το 28ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου) και από το 35ο χλμ. έως το 45ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καστοριάς – Ιωαννίνων (Μέσω Κοτύλης) όπου απαιτούνται αλυσίδες.

Στο Νομό Κοζάνης η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, στον κάθετο άξονα Εγνατίας – Καστοριάς, καθώς και σε όλο το Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

Στο Νομό Φλώρινας η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο διεξάγεται κανονικά, εκτός από το 20ο χλμ. έως το 30ο χλμ. της επαρχιακής οδού Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βιτσίου) και από το 15ο χλμ. έως το 28ο χλμ. της επαρχιακής οδού Φλώρινας – Κρυσταλλοπηγής (Μέσω Βίγλας) όπου και απαιτούνται αλυσίδες.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας με χιονόνερο ή χιόνι αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Δυτική Μακεδονία.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος