Ληστεία με το καλημέρα στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον Αμπελώνα Λάρισας την τρίτη κατά σειρά τα τελευταία χρόνια.
Σήμερα το πρωί γύρω στις 8, άγνωστος δράστης που είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κουκούλα εισέβαλε στο εσωτερικό της Τράπεζας κρατώντας όπλο και ακινητοποίησε υπαλλήλους και συναλλασσόμενους.
Αμέσως ζήτησε όλοι να πέσουν στα γόνατά τους και πήρε όσα χρήματα υπήρχαν εκείνη την ώρα στο ταμείο, καθώς το χρηματοκιβώτιο δεν είχε ανοίξει ακόμη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η λεία του δεν ξεπερνά τις 10.000 ευρώ.
Ο δράστης αμέσως μετά την πράξη του διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση με τον συνεργό του που τον περίμενε έξω από το υποκατάστημα με Ι.Χ. αυτοκίνητο.
Το αυτοκίνητο βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα εγκαταλειμμένο πίσω από το νεκροταφείο Αμπελώνα, σημείο από το οποίο δίνεται η δυνατότητα στους δράστες να διαφύγουν προς διάφορες κατευθύνσεις. Είτε προς την Εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, είτε προς την Ελασσόνα, είτε προς τον Όλυμπο.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος