ΕΡΤ Κομοτηνής: Αθλητική ενημέρωση

Αθλητική Ενημέρωση


Χρυσό μετάλλιο για την Αθηνά
Η Αθηνά Γιαγτζόγλου από την Κομοτηνή αναδείχθηκε χρυσή παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 50 κιλά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο, στην Κροατία.

Tennis Europe
Η Αναστασία Παρασκευούδη κατέλαβε τη δεύτερη θέση του Bitola Open U14, τουρνουά της 3ης κατηγορίας U14 της Tennis Europe, καθώς ηττήθηκε στον τελικό της διοργάνωσης από την Σκοπιανή Jana Ognjanovska.

Ήττα στο τέλος για την ομάδα Region’ s της ΕΠΣ Ξάνθης

Την ήττα με 3-2 γνώρισε η ομάδα Region’ s της ΕΠΣ Ξάνθης από την Ν. Ουαλία για τη 2η αγωνιστική του προκριματικού ομίλου στο Σαν Μαρίνο. Οι παίκτες του Απόστολου Κουτρουλού αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 στο ημίχρονο, κατάφεραν να ισοφαρίσουν με γκολ των Κονωνά στο 49’ και στο 63΄ο Γιάννης Καραγκιόζης μς εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-2. Όμως στο 89΄οι Ουαλοί κέρδισαν πέναλτι, φάση στην οποία αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Ρούφος. Ο Λιούις ευστόχησε, κάνοντας το τελικό 3-2. Στο άλλο παιχνίδι το Σαν Μαρίνο κέρδισε με 3-0 το Καζακστάν φτάνοντας τις δύο νίκες και τώρα όλα θα παιχτούν την τελευταία αγωνιστική αύριο (5μμ) με την Ξάνθη να θέλει μόνο νίκη απέναντι στο Σαν Μαρίνο.

Η Δόξα Προσκυνητών πήρε την πρωτιά στον όμιλο

Δόξα Προσκυνητών και Ορφέας Ξάνθης είχαν εξασφαλίσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική από την προηγούμενη αγωνιστική και ήταν αδιάφοροι την τελευταία αγωνιστική απέναντι σε ΑΕ Διδυμοτείχου και Ηρακλή Καβάλας αντίστοιχα. Η Δόξα ηττήθηκε με 3-2 στο Διδυμότειχο και ο Ορφέας με 3-0 στην Καβάλα, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να παραμείνουν ισόβαθμες στους 9 πόντους στην κορυφή, με τη Δόξα όμως να έχει κερδίσει και τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια και έτσι να παίρνει την πρωτιά.
Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

ΑΕ Διδυμοτείχου – Δόξα Προσκυνητών 3-2
Ηρακλής Καβάλας – Ορφέας Ξάνθης 3-0

Βαθμολογία (τελική)

Δόξα Προσκυνητών 9
Ορφέας Ξάνθης 9
Ηρακλής Καβάλας 7
ΑΕ Διδυμοτείχου 7

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος