ΚΚΕ: Περιοδεία στις πληγείσες περιοχές των Χανίων

Στις πληγείσες περιοχές των Χανίων, μετά τις καταστροφές που σημειώθηκαν από την τελευταία κακοκαιρία αλλά και την έλλειψη των απαραίτητων αντιπλημμυρικών υποδομών, περιόδευσε κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Αλέκο Μαρινάκη.

ΚΚΕ: Περιοδεία στις πληγείσες περιοχές των Χανίων

Συγκεκριμένα το κλιμάκιο επισκέφθηκε την περιοχή Αλικιανός Χανίων, όπου υποχώρησε εκ νέου, μέρος της προσωρινής γέφυρας στον ποταμό Κερίτη που είχε φτιαχτεί από τους ίδιους τους κατοίκους, που συνδέει οδικά τον πρώην δήμο Μουσούρων και τον πρώην δήμο Ανατολικού Σέλινου.

ΚΚΕ: Περιοδεία στις πληγείσες περιοχές των Χανίων

Στην σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται: «Σε επικίνδυνη κατάσταση είναι οι δρόμοι που συνδέουν δεκάδες χωριά του πρώην δήμου Μουσούρων που η διέλευσή τους εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους για τους κατοίκους της περιοχής.

Σημειώνεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται προσωρινά από μια στρατιωτική γέφυρα τύπου Μπέλει χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι συνδετήριοι δρόμοι και χωρίς να έχει ανακοινωθεί το οτιδήποτε για τη νέα γέφυρα από μεριάς κυβέρνησης, περιφέρειας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ