Κίνητρα για υιοθεσία αδέσποτου ζώου από τον Δήμο Αποκορώνου

Σε διευκολύνσεις προβαίνει ο Δήμος Αποκορώνου για όσους επιθυμούν να υιοθετήσουν αδέσποτο ζώο. Όπως ανέφερε ο δήμαρχος, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, η Δημοτική Αρχή έχει δρομολογήσει μια σειρά μέτρων προστασίας των αδέσποτων ζώων συντροφιάς και έχει αναπτύξει μια πολυεπίπεδη δράση στο τομέα της διαχείρισης με απτά αποτελέσματα.

Έχοντας θέσει ως στόχο να μηδενίσει την παρουσία των αδέσποτων ζώων στην περιοχή ευθύνης του Δήμου, η οικονομική επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση προσφοράς 50% έκπτωσης στους οικιακούς λογαριασμούς ύδρευσης σε όποιον δημότη υιοθετήσει ένα από τα αδέσποτα ζώα της περιοχής -και απομένει η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Η έκπτωση 50% ισχύει για δύο έτη από την ημερομηνία παραλαβής του ζώου, και ισχύει αποκλειστικά και μόνο για τα ήδη 44 καταγεγραμμένα ζώα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ