Καστοριά: Απολογισμός δραστηριότητας από την Αστυνομία για το 2015

Το 70% των κλοπών που σημειώθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς μέσα στο 2015 εξιχνιάστηκαν. Τα στοιχεία αυτά έδωσε ο Αστυνομικός Διευθυντής Καστοριάς Ευθύμιος Αμαραντίδης, κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς.
«Όσον αφορά τις κλοπές, υπάρχει μια μικρή αύξηση, όμως να ξέρετε ότι υπάρχει και ιδιαίτερη αύξηση, όσον αφορά την εξιχνίαση, μιλάμε για 70% αυτή τη στιγμή σε ποσοστό» σημείωσε ο κ. Αμαραντίδης.
Σε ότι αφορά την παράνομη μετανάστευση, το 2014 συνελήφθησαν 51 διακινητές και αυτή τη χρονιά 45. Πέρσι συνελήφθησαν 1432 μη νόμιμοι μετανάστες και το 2015 οι συλληφθέντες είναι 1523.
Για παράνομη υλοτομία, πέρσι οι συλληφθέντες ήταν τρεις και το 2015  τέσσερις.
Οι συλληφθέντες για ναρκωτικά την περασμένη χρονιά ήταν 57 , ενώ αυτή τη χρονιά 63.
Τα τροχαία ατυχήματα (σοβαρά και τα ελαφρά) μειώθηκαν σε αρκετά σημαντικό βαθμό. Την περασμένη χρονιά σημειώθηκαν έξι θανατηφόρα και το 2015  ένα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ