Καλοκαιρινές βραδιές με μουσική, ποίηση και κινηματογράφο στον Κήπο της Πειραιώς 260

“Καλοκαιρινές βραδιές με μουσική, ποίηση και κινηματογράφο” διοργανώνονται στον Κήπο της Πειραιώς 260, από τις 5 Ιουνίου.

Καλοκαιρινές βραδιές με μουσική, ποίηση και κινηματογράφο στον Κήπο της Πειραιώς 260

Η έναρξη γίνεται με τον Leon of Athens, έναν από τους πλέον ανερχόμενους Έλληνες τραγουδοποιούς στον κόσμο.  Ο Leon (Τιμολέων Βερέμης) παρουσιάζει το νέο του album, Xenos, αλλά και παλαιότερα κομμάτια του, στον Κήπο της Πειραιώς, στις 5 Ιουνίου, στις 22:30. Μαζί του θα είναι το πολυφωνικό σχήμα chórεs, που με την καθοδήγηση της Μαρίνας Σάττι θα συνοδεύσουν τα κομμάτια του Leon.

Την επόμενη μέρα, ο Κήπος φέρνει πιο κοντά τη Λατινική Αμερική. Το συγκρότημα Apurimac, που αποτελείται από Έλληνες και Λατινοαμερικάνους μουσικούς, παρουσιάζει το Latin Party, παρέα με τη Μεξικανή ερμηνεύτρια Μάρτα Μορολεόν. Μαζί τους η Μαρίζα Ρίζου.

Σε εντελώς διαφορετικό ύφος βρίσκονται οι τέσσερις βραδιές τις οποίες ο Γιάννης Μπέζος και η Ηρώ Μπέζου αφιερώνουν στην ελληνική ποίηση, καλώντας τους θεατές σε μια βραδιά για τους λεγόμενους «ποιητές της ήττας». Από τις 9 έως τις 12 Ιουνίου, οι δύο ηθοποιοί τραγουδούν τα ποιήματα των Μανόλη Αναγνωστάκη, Γιάννη Θεοδωράκη και Τάσου Λειβαδίτη.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Κήπος της Πειραιώς 260

T.: 210 9282900

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος